

Town of Arlington Minuteman Bikeway 25th Anniversary Committee

Meeting Notice

Thursday, May 18, 2017
7:30PM – 9:00PM
Department of Planning & Community Development, Town Hall Annex

ltem .	Time
McClennen Presentation Prep.	7:30pm-7:45
	(15 min)
T-Shirt Development Discussion	7:45-8:00
	(15 min)
Historical Society Presentation	8:00-8:15
Discussion	
Discussion	(15 min)
End-to-End Bikeway Ride	8:15-8:30
Discussion	(15 min)
2.000001011	(10 11111)
Nature Photos	8:30-8:45
Discussion	(15 min)
	0.45.000
Other Items	8:45-9:00
	(15 min)
Adjournment	9:00pm
•	