## Zoning Recodification Working Group (ZRWG) Tuesday, May 23, 2017 Arlington Town Hall 1<sup>st</sup> Floor Conference Room 8:00 AM to 9:05 AM

Facilitator: Jennifer Raitt, Director of Planning and Community Development

**Objectives:** Working Group will discuss comments and issues from, "First Reading Draft".

What	How	Time	Notes
Welcome	Members will share their	8:00-8:05	
	name and name of group	(5 mins)	
	they are representing		
Discussion of issues	Group will discuss issues and	8:05-8:35	
from "First Reading	questions from the Draft (not	(30 mins)	
Draft Zoning Bylaw".	individual comments)		
Next Steps	Consolidation of comments	8:35-8:40	
		(5 mins)	
Planning for public	Discussion	8:40-8:55	
meeting		(15 mins)	
Schedule going	Next meeting(s)	8:55-9:00	
forward		(5 mins)	
Meeting Summary	Approve meeting summary	9:00-9:05	
	from 3/29/17	(5 mins)	
NEXT MEETING DATE: Thursday June 29, 7:00 PM			
Public Meeting is scheduled for Thursday July 13, 7-9PM			