# **Transportation Advisory Committee - Town of Arlington**

# Agenda

Tuesday 4/29/03: 7:15 P.M.

Town Hall Annex - Second Floor Conference Room

#### **7:15** Administration (5 min)

a. Approval of 3/25/03 minutes (please review email copy before meeting)

7:20 Zip Car Update – Ralph (5 min)

7:25 Spring/Jason status - David (5 min)

7:30 Plans for 7 Thermoplastic Crosswalks and Advanced Yield – DPW/Scott (15 Min)

#### 7:45 Progress on Critical Crosswalk Signs - DPW (15 min)

- a. Kensington Park/Pleasant Street
- b. Oak Hill/Summer Street

8:00 Crosswalk Working Group - Larry (15 min)

**8:15 Town Meeting Preparation** – all (15 min)

## 8:30 Update on Pleasant St Signs – DPW/Jim (10 min)

- a. 25 MPH
- **b.** Chevrons/reflectors for curve inbound
- **c.** Others

8:40 Update on Pleasant St - David (10 min)

8:50 Hutchinson Road – Larry (20 min)

9:10 Update on Bylaws – Ralph (15 min)

9:25 Pace Car Planning - Ralph (10 min)

### 9:35 Town Transportation News (15 min)

- DPW, PD, Planning, TAC

Total Budgeted time = 155 min

Correspondence Received since 3/25 meeting:

\* From BOS: 4/9/03: Request for Hutchinson Road review

Correspondence Sent since 3/25 meeting:

• To: Ruth Lewis, Town Controller; Request for rollover of remaining funds

#### **Next Formal Meetings:**

5/27/03 in 2<sup>nd</sup> Floor Conference Room of Annex 6/24/03 in 2<sup>nd</sup> Floor Conference Room of Annex