## Transportation Advisory Committee - Town of Arlington

# Agenda

Tuesday 5/27/03: 7:15 P.M.

Town Hall Annex - Second Floor Conference Room

#### **7:15** Administration (5 min)

a. Approval of 4/29/03 minutes (please review email copy before meeting)

7:20 Spring/Jason Update - David (5 min)

## 7:25 Progress on Critical Crosswalk Signs - DPW (10 min)

a. Kensington Park/Pleasant Street and Oak Hill/Summer Street

7:35 Crosswalk Working Group - Larry (5 min)

**7:40 Town Meeting** – all (10 min)

a. Presentation Materials

**7:50 Bylaws** – Ralph (20 min)

**8:10 Update on Pleasant St** – David/Elisabeth (10 min)

8:20 Update on Hutchinson Road – Larry (15 min)

8:35 MBTA Request for Service Input by 5/30 – Larry (15 min)

**8:50 Financials** – Ed (10 min)

9:00 Retirement of Alan McClennen – all (5 min)

**9:05** Arlington Center Ped/Bike/Bus Rept – Elisabeth (5 min)

9:10 Measurement Status – Jim (5 min)

**9:15** Pace Car Planning – Ralph/Elisabeth (10 min)

9:25 Zip Car Update – Ralph (5 min)

### 9:30 Town Transportation News (15 min)

- DPW, PD, Planning, TAC

Total Budgeted time = 150 min

Correspondence Received since 4/29 meeting: None Correspondence Sent since 4/29 meeting: None

### **Next Formal Meetings:**

6/24/03 in 2<sup>nd</sup> Floor Conference Room of Annex 7/22/03 in 2<sup>nd</sup> Floor Conference Room of Annex