# Transportation Advisory Committee - Town of Arlington

# Agenda

Tuesday 8/26/03: 7:15 P.M

Town Hall Annex - Second Floor Conference Room

#### 7:15 Administration (5 min)

a. Approval of 7/22/03 minutes (please review email copy before meeting)

### 7:20 Progress on Crosswalk Painting and Signs - DPW (5 min)

### 7:25 Town Day Planning – all (20 min)

- Booth: contents, signs/handouts
- Staffing of booth

#### 7:45 Pace Car Planning – Ralph/Elisabeth (15 min)

## **8:00 Update on Jason Street** – David (10 min)

-progress/issues on island

## 8:10 Schlichtman Letter – all (15 min)

- Discussion
- Working Group Leaders?

## 8:25 Current and Planned Projects & Responsibilities – Ed (5 min)

- Any volunteers for empty positions?

#### 8:30 Revisit of Bylaws – Ralph/Ed (15 min)

- Cycle of membership, Number of members on TAC, etc.

#### **8:45** Approach to Right-Turn-On-Red – all (10 min)

- Guidelines first, then individual instances

#### 8:55 Town Transportation News (15 min)

- DPW, PD, Planning, TAC
- CDBG Grants

## **Correspondence Received since 7/22 meeting:**

8/7/03: from BOS re Schichtman letter for review and recommendations.

8/14/03: from MBTA re Rate Increase

#### **Correspondence Sent since 7/22 meeting:**

None

#### **Next Formal Meetings:**

9/23/03 in 2nd Floor Conference Room of Annex 10/28/03 in 2nd Floor Conference Room of Annex