Transportation Advisory Committee - Town of Arlington Agenda

Wed. 10/16/02: 7:15 P.M. Town Hall Annex - Second Floor Conference Room

7:15	Administration (5 min) a. Approval of 9/18/02 minutes
7:20	Pleasant Street Neighbors - Ed Cuomo et al (30 min)
7:50	MBTA: David Barker of Operations Planning - Larry (50 min)
8:40	Jason/Brantwood/Hillsdale Public Meeting Plan - David/Ralph (20 min)
9:00	Spring/Jason/Pleasantview Design - DPW (20 min)
9:10	Voted Priorities for Year - Ed (10 min)
9:25	Town Counsel re Speed Bumps - Ed (10 min)
9:35	Mass Ave Corridor Update - Scott et al (5 min)
9:40	Town Transportation News - Town Depts/All (15 min) a. DPW Activities (Rich) b. APD Activities (Jim) c. Planning (Alan) d. Web Site

Total Budgeted time = 165 min.

Next Formal Meetings:

e. Other

11/20/02 in 2nd Floor Conference Room of Annex 12/18/02 in 2nd Floor Conference Room of Annex